Rólunk

Főoldal Rólunk

 

FONTOS!

Attól,hogy mi egy adott vállalkozásnak teret engedünk,hogy a www.megbizhatovallalkozasok.hu weboldalon szerepelhessenek nem jelenti azt,hogy 100%-ban becsületes a cég-ez kizárólag csak a mi véleményünket takarja!

Vállalkozásunk szubjektív véleményen alapuló reklámmegjelenést tesz lehetővé Ügyfeleink számára!

Saját szűrési rendszerünk alapján tesszük lehetővé Partnereinknek,hogy weboldalunkon szerepelhessenek!

Egy adott vállalkozást az interneten átfuttatva megállapítjuk,hogy lehetőséget kaphat-e az általunk kínált reklámmegjelenésre majd eldönti,hogy részt kíván-e venni kampányunkban!

A szűrésre a Google keresőmotorját vesszük igénybe,a vállalkozást lefuttatjuk,kielemezzük és ha nem találunk róla általunk negatívnak vélt információt akkor szerepelhet csak az oldalon!Ezt mindenki vegye figyelembe!Attól,hogy mi nem futunk bele negatív információba egy adott cégről az nem azt jelenti,hogy egy érdeklődő aki pl. egy megbízást köt az adott céggel nem fog benne csalódni!

Csak az általunk átfuttatott Reklámozónak van lehetősége oldalunkon megjelenni!

Nem állítunk ki minősítést,nem állítunk ki tanusítványt sem oklevelet!

Köszönettel veszünk minden kritikát,észrevételt vagy tanácsot ha ezzel elősegítik munkánkat egy színvonalas tartalom eléréséhez!

Mi többet szeretnénk nyújtani mint a legtöbb reklámszolgáltató!

Reméljük,hogy az Ön vállalkozását is hamarosan üdvözölhetjük honlapunkon!

Köszönjük,hogy meglátogatta weboldalunkat!

Üdvözlettel: a www.megbizhatovallalkozasok.hu csapata!

 

GDPR

Tisztelt Ügyfelünk!

Az adatkezelési irányelveknek megfelelően ha a weboldalunkon megjelent adatait javíttatni vagy módosítani szeretné kérem vegye fel velünk a kapcsolatot levél formájában!

Weboldalunkon csak vállalkozások,cégek,alapítványok,egyesületek stb. jelenhetnek meg melyeknek adataik nyilvánosak nem tartozik a GDPR törvény hatálya alá mivel nem magánszemélyekről van szó!

Ellenben ha egy telefonszám,weboldal,e-mail cím nem a vállalkozáshoz tartozik mely a megjelenésben szerepel szerepel weboldalunkon ezt kérem jelezzék nekünk!

Vállalkozás keresése

Legyen Ön is a partnerünk

Regisztrálja cégét pár kattintással a rendszerünkbe!